<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40" xmlns:o = 
"urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w = 
"urn:schemas-microsoft-com:office:word"><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=us-ascii">
<META content="MSHTML 6.00.2900.2627" name=GENERATOR>
<STYLE>@page Section1 {size: 8.5in 11.0in; margin: 1.0in 1.25in 1.0in 1.25in; }
P.MsoNormal {
        FONT-SIZE: 12pt; MARGIN: 0in 0in 0pt; FONT-FAMILY: "Times New Roman"
}
LI.MsoNormal {
        FONT-SIZE: 12pt; MARGIN: 0in 0in 0pt; FONT-FAMILY: "Times New Roman"
}
DIV.MsoNormal {
        FONT-SIZE: 12pt; MARGIN: 0in 0in 0pt; FONT-FAMILY: "Times New Roman"
}
A:link {
        COLOR: blue; TEXT-DECORATION: underline
}
SPAN.MsoHyperlink {
        COLOR: blue; TEXT-DECORATION: underline
}
A:visited {
        COLOR: purple; TEXT-DECORATION: underline
}
SPAN.MsoHyperlinkFollowed {
        COLOR: purple; TEXT-DECORATION: underline
}
SPAN.EmailStyle17 {
        COLOR: windowtext; FONT-FAMILY: Arial; mso-style-type: personal-compose
}
DIV.Section1 {
        page: Section1
}
</STYLE>
</HEAD>
<BODY lang=EN-US vLink=purple link=blue>
<DIV><SPAN class=780514518-21042005><FONT face=Arial color=#0000ff size=2>Is 
anyone else having problems with GM (.3a) &nbsp;and Gmail? When it is active, 
gmail (and Firefox (v 1.0.3) lock up. When I deactivate it everything's 
fine.&nbsp;&nbsp; I've disabled google related scripts that would be likely 
suspects like <A 
href="http://www.customizegoogle.com/">http://www.customizegoogle.com/</A>&nbsp;(i'm 
running .9)</FONT></SPAN></DIV>
<DIV><SPAN class=780514518-21042005><FONT face=Arial color=#0000ff 
size=2></FONT></SPAN>&nbsp;</DIV>
<DIV><SPAN class=780514518-21042005><FONT face=Arial color=#0000ff 
size=2>Michael</FONT></SPAN></DIV></BODY></HTML>